Sporočila in odgovori medijem - 2019

Vabilo medijem 

Bančna konferenca: 5 let v SSM, 29. maj 2019, Hotel Union, Ljubljana

 

Predstavniki medijev vabljeni, da se udeležite Bančne konference, ki bo potekala 29. maja 2019, v Hotelu Union Business v Ljubljani. Vodilni temi letošnjega srečanja sta bančna regulativa in nadzorniške prioritete poslovanja bank. Na okrogli mizi bo tekla razprava o izkušnjah, ki jih je bankam in nadzorniku prineslo obdobje petih let v Enotnem nadzornem mehanizmu – SSM.

Udeležence konference bodo uvodoma nagovorili guverner Banke Slovenije, mag. Boštjan Vasle, Metod Dragonja, državni sekretar Ministrstva za finance, mag. Irena Vodopivec Jean, viceguvernerka Banke Slovenije in mag. Stanislava Zadravec Caprirolo, direktorica Združenja bank Slovenije.

Predavanja bodo potekala v slovenskem in angleškem jeziku, simultani prevod bo zagotovljen. 

Na konferenco se je treba prijaviti najkasneje do petka, 24. maja, do 14. ure, na aleksandra.zibrat@zbs-giz.si in pri prijavi navesti, če se vam bo pridružila snemalna ekipa ali fotograf. V kolikor prijave ne bomo prejeli, vsled ustrezne organizacije, udeležbe na dogodku ne bomo mogli zagotoviti.

Če bi želeli med odmorom posameznemu govorcu oz. predavatelju postaviti vprašanje ali nanj nasloviti prošnjo za izjavo, je treba to obvezno sporočiti vnaprej, prav tako na aleksandra.zibrat@zbs-giz.si do navedenega roka za prijavo. Vprašanja bodo možna samo v okviru tem, ki so na dnevnem redu srečanja.

Vljudno vabljeni!


Program srečanja


Aleksandra Žibrat
Urednica spletnih strani, ePublikacij in PR koordinatorka
Združenje bank Slovenije – GIZ, Ljubljana
T: (0)1 24 29 758
 

 

Nazaj