Razpisani izobraževalni programi

Razpisani izobraževalni programi:

Prijavnica
 

Izpiti za opravljanje poslov borznega posrednika - obvestilo

V Uradnem listu je bil dne 17.11.2020 objavljen odlok vlade o razglasitvi epidemije, s katerim je razglašena epidemija do 17. decembra 2020. Posledično zato preizkusa strokovnih znanj za borzne posrednike ni možno izvesti v terminu, ki je bil predhodno najavljen za 3. decembra. Nov termin in morebiten alternativni način izvedbe izpitov bosta, takoj, ko bo mogoče, objavljena na spletni strani Združenja bank Slovenije.

 

Terminski plan izobraževalnih programov za leto 2020

 Ljubljana, 20. december 2019: Agencija za javni nadzor nad revidiranjem je na podlagi tretjega odstavka 4. člena Pravilnika o stalnem dodatnem strokovnem izobraževanju pooblaščenih revizorjev (Ur. l. RS, št. 44/19) izdala Izobraževalnemu centra Združenja izdala soglasje za izvajanje letnega programa izobraževanja za leto 2020, ki se priznava kot stalno dodatno strokovno izobraževanju pooblaščenih revizorjev z oznako B. 
 


 

Udeleženci naših seminarjev po končanem izobraževanju prejmejo potrdilo o udeležbi, ki ga osebe z nazivi Slovenskega inštituta za revizijo lahko predložijo Inštitutu za namene podaljševanja licence.

 


ZBS nudi svojim članicam uporabo E-portala za izvajanje e-izobraževanj v lastni izvedbi ali v sodelovanju z ZBS. Za več informacij pokličite 01 24 29 751, 01 24 29 752.