Razpisani izobraževalni programi

Zaradi aktualnih razmer v zvezi s COVID-19, Izobraževalni center Združenja bank Slovenije do nadaljnjega ne izvaja izobraževalnih programov. Z namenom zagotavljanja varnosti vseh udeležencev, so vse do konca maja predvidene izvedbe programov, ki predvidevajo neposreden osebni stik,  preklicane ali prestavljene na kasnejši datum.

 Ljubljana, 20. december 2019: Agencija za javni nadzor nad revidiranjem je na podlagi tretjega odstavka 4. člena Pravilnika o stalnem dodatnem strokovnem izobraževanju pooblaščenih revizorjev (Ur. l. RS, št. 44/19) izdala Izobraževalnemu centra Združenja izdala soglasje za izvajanje letnega programa izobraževanja za leto 2020, ki se priznava kot stalno dodatno strokovno izobraževanju pooblaščenih revizorjev z oznako B. 
 


 

Udeleženci naših seminarjev po končanem izobraževanju prejmejo potrdilo o udeležbi, ki ga osebe z nazivi Slovenskega inštituta za revizijo lahko predložijo Inštitutu za namene podaljševanja licence.

 


ZBS nudi svojim članicam uporabo E-portala za izvajanje e-izobraževanj v lastni izvedbi ali v sodelovanju z ZBS. Za več informacij pokličite 01 24 29 751, 01 24 29 752.