Izšla je posodobljena knjiga Bančno poslovanje

Priročnik je nastal v sodelovanju Izobraževalnega centra združenja in njenih članic s predstavniki Banke Slovenije, Ekonomske ter pravne fakultete Univerze v Ljubljani in ostalih cenjenih avtorjev, z namenom, ponuditi bankam in hranilnicam ter tudi širši javnosti aktualno strokovno literaturo o bančništvu, denarnem in finančnem sistemu, ekonomskem okolju v katerem banke poslujejo, pa tudi o regulatornih spremembah, ki jim morajo pri tem slediti.

 

Knjiga Bančno poslovanje je slovenska strokovna literatura, ki na 463 straneh zajema vsa področja bančništva ter financ in jo kot učno gradivo uporabljajo udeleženci Bančne šole, ki jo že več kot 25 let izvaja Izobraževalni center Združenja bank Slovenije. Namenjena je strokovnemu izobraževanju zaposlenih v bankah in hranilnicah ter v celotnem finančnem sektorju, in vsem, ki v okviru učnih in študijskih programov obravnavajo vsebine s področja poslovanja finančnega sektorja oziroma tistim, ki želijo razumeti okolje poslovanja bančnega in finančnega sektorja, ne le znotraj nacionalnih meja, temveč tudi v skupnem evropskem prostoru.

 

Avtorji priročnika: mag. Simon Anko, mag. Marijana Bednaš, mag. Barbara Deželak, dr. Primož Dolenc, dr. Matej Drašček, Miha Filipič, Tomaž Fefer, MSc, mag. Kristijan Hvala, dr. Božo Jašovič, Tadej Kostevc, prof. dr. Marko Košak, mag. Kristina Kovačič Bjelajac, mag. Kristina Lazarevič Padar, prof. dr. Matej Marinč, Mirjam Mediževec, Jure Poljšak, dr. Vasja Rant, Tomaž Rotovnik, prof. dr. Marko Simoneti, Gregor Strehovec, Simon Šimonka, mag. Nataša Tomc Jovović, Darko Torkar, Boris Vardjan, Tine Verbole, mag. Aleksander Vozel.

 

Cena: 39 eur

 

 

Naročite jo lahko tukaj.